IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent kosteloos af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Zeer veilig: de betaling wordt geheel uitgevoerd op de beveiligde website van uw eigen bank

 

BANCONTACT

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen.  U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

PAYPAL

Betaal veilig met uw PayPal Rekening. U wordt naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal gestuurd waar u kunt betalen met uw eigen account.

 

SEPA OVERBOEKING

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Als u kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek betalingskenmerk. U kunt vervolgens direct inloggen in uw vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of u kunt ervoor kiezen om het verzoek eerst naar uw e-mail te sturen en het later over te maken. 

 

SOFORT BANKING

Met Sofort kunt u uw bestelling gemakkelijk plaatsen in zowel binnen- als buitenland middels een overschrijving via het online banking systeem. 

De betaalmethode Sofort kun je vergelijken met een online overboeking. Bij deze methode geldt net als bij overboekingen de gebruikelijke ontvangsttermen van een aantal dagen. Het voordeel en verschil bij Sofort is dat bij deze betaalmethode wel direct bevestiging wordt gegeven dat de overboeking in gang is gezet door uw bank.